Sobre mi


La bellesa en la senzillesa
Qui sóc?
Sóc l’Anna, joiera de la Roca del Vallès, graduada a l’Escola Massana de Barcelona i instal•lada a Sant Cugat des de fa uns quants anys. És allà on tinc el meu taller de joieria, des d’on dissenyo i produeixo les meves pròpies joies.
Busco crear peces boniques, senzilles i portables, per al dia a dia.
Experimento amb diferents materials i amb diferents tècniques. Treballo la plata, també l’or, l’acer, l’alumini, el metacrilat, el cautxú o el teixit.
La meva font d’inspiració són les formes geomètriques que es poden trobar a la natura o a les ciutats. També el treball de diferents escultors, pintors o arquitectes.

La belleza en la sencillez
Quién soy?
Soy Anna, joyera de la Roca del Vallès, graduada en la Escola Massana de Barcelona e instalada en Sant Cugat desde hace ya unos años. Es allí donde tengo mi propio taller de joyería, desde donde diseño y produzco mis propias joyas.
Busco crear piezas bonitas, sencillas y llevables, para el día a día.
Experimento con distintos materiales y con distintas técnicas. Trabajo la plata, también el oro, el acero, el aluminio, el metacrilato, el caucho y el tejido.
Mi fuente de inspiración son las formas geométricas que se encuentran en la naturaleza o en las ciudades. También el trabajo de diferentes escultores, pintores o arquitectos.